tiistai 5. helmikuuta 2008
Puolukka-valkosuklaakakku
pohjaan
200g kaurakeksejä
70g voita sulatettuna
1 iso daim rouhittuna
massaan
1prk vatkautuvaa vaniljakastiketta
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g puolukoita survottuna
vaja 1dl sokeria
5 liivatelehteä TAI reilu 1rkl liivatejauhetta
koristeeksi
valkosuklaata rouhittuna ja sulatettuna ja pursotettuna kuvioiksi ja kokonaisia puolukoita
rouhi kaurakeksit ja daim, sekoita sulan voin kanssa. levitä muruseos irtopohjavuoan pohjalle. vatkaa vaniljavaahto, sekoita siihen tuorejuusto, sokeri ja puolukat. liota liivate pieneen tilkkaan vettä ja sekoita liivateseos hyvin massaan. kaada massa pohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli tai noin 5 tuntia. koristele.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti