sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Jouluinen koivuhalko

Valmistusaika: 30-60 min


Määrä Aines
4,0 kpl kananmunia
1,0 dl sokeria
1,0 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
täyte:
150,0 g luumusosetta
pinnalle:
200,0 g valkosuklaata
1,0 rkl voita
50,0 g tummaa suklaata

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi seuloen munavaahtoon. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle tasaiselle alustalle. Poista paperi ja levitä pinnalle luumusosetta. Kääri rullaksi.
  3. Sulata valkosuklaa ja voi mikroaaltouunissa. Levitä seos kääretortun päälle ja korista pinta sulatetusta tummasta suklaasta tehdyillä raidoilla.

Kotiliesi 22/2006

Ei kommentteja: