Valmistusaika: Alle 30 min
1,0 kg | perunoita |
500,0 g | bataattia |
1,0 dl | vehnäjauhoja |
3-4 dl | maitoa |
2,0 tl | suolaa |
1/2 dl | siirappia |
muskottipähkinää | |
pinnalle: | |
voinokareita |
- Keitä hyvin pestyt perunat kuorineen suolaamattomassa vedessä.2. Kuori ja lohko bataatti. Keitä lohkot vähässä vedessä kypsiksi noin 15 minuuttia.
- Kuori perunat. Survo perunat ja bataattilohkot. Sekoita vehnäjauhot survokseen ja anna seoksen imeltyä huoneenlämmössä yön yli.
- Lisää perunasurvokseen mausteet ja maito. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (2 vuokaa) ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia.
Kotiliesi 23/2003
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti