tiistai 8. maaliskuuta 2011
Helkun mokkapalat
200 g margariinia
2,5 dl vettä
4 rkl kaakaojauhetta
1 tl suolaa
5 dl jauhoja
5 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
1,5 tl ruokasoodaa
1 dl piimää / maitoa / maustamatonta jugurttia
2 munaa
Sekoita neljä ensimmäistä ainesta, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lopuksi lisää piimä tmv. ja munat.
20 min
200 °C
Kuorrutus mokkapaloihin/suklaapiirakkaan
70g voita
3 rkl maitoa (tai kahvia, jos haluaa mokkasen)
1,5rkl tummaa kaakaota
Kiehauta kattilassa.
Vispaa sekaan tomusokeria, kunnes on sopivan paksua (ehkä joku 2/3 pakettia tms)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti