lauantai 2. heinäkuuta 2016

New York Cheesecake

New York Cheesecake (ohje otettu Terhin keittiössä -blogista):
Pohja:
  • 1/2 pakettia Digestive-keksejä (200g gluteenittomia digestive keksejä)
  • 125 g voita (sulana)
  • 2 rkl sokeria
Murskaa Digestive-keksit ja sekoita keksimurskaan voi sekä sokeri.
Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 165 asteessa kymmenisen minuuttia. Anna jäähtyä.
Täyte:
  • 3 pakettia Philadelphia tuorejuustoa (käytä vain tätä!)
  • 3 dl sokeria
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • purkki ranskankermaa (se pieni "oikea" purkki)
  • 3 tl vaniljasokeria
  • 2 tl sitruunamehua
Vaahdota sähkövatkaimella keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhot.
Lisää tämän jälkeen kevyesti vatkaten yksi kananmuna kerrallaan juustomassaan.
Lisää loput raaka-aineet ja kaada seos keksipohjan päälle.
Paista noin 165 asteessa reipas tunti tai kunnes juustokakun pinta saa väriä.
Anna juustokakun jäähtyä rauhassa vuoassaan ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli.
Nauti juustokakku marjamelban kera tai ihan sellaisenaan!

Ei kommentteja: